CASUAL BUT CHIQUE?

DSC02100

Zoals beloofd laat ik jullie vandaag de outfit zien die ik afgelopen zaterdag droeg voor het doopsel van mijn nichtje. Aangezien het geen grote familiebijeenkomst was ging ik voor iets casual maar toch iets chiquer! Kijk snel verder.

DSC02104DSC02112

Ik ging voor een zwarte skinny, combineerde het met een leuk bloesje, mijn blazer erover, ‘comfy’ heels en mijn nieuw tasje!

Als je voor een chique outfit wil gaan maar het simpel wil houden, zal ik altijd een zwarte skinny aanraden. Waarom? Zwart is sowieso al veel eleganter maar ook is het met (bijna) alles te combineren!

Een hak er onder, al dan niet een pump, gaat je outfit ook in no-time 10 keer zo classy en feestelijk maken.

DSC02116

Het bloesje dat ik droeg heeft deze mooie mint-groene kleur en is bovenaan afgewerkt met kant. Wat voor een leuk detail zorgt en het bloesje veel specialer maakt.

Ik heb het reeds enkele jaren en kan me niet herinneren van waar het komt, sorry! Ik denk Forever21 of Bershka, maar ik heb het etiketje eruit geknipt, oopsie.

DSC02111

Mijn skinny is van Pieces en is echt één van mijn on-the-go broeken. Het is een hoge taille broek en zit heel comfy. De broeken van Pieces zijn echt geweldig!

DSC02118

De schoenen die ik droeg zijn van New Look en kocht ik afgelopen zomer. Ik ben er nog steeds even gek op. De combinatie zwart/goud is voor mij perfect. Het is zo een simpele maar elegante schoen en dat is hoe ik het graag heb! Ik ga niet ontkennen dat het gouden detail de doorslag heeft gegeven bij het kopen, goud is nu eenmaal mijn ding, haha!

DSC02119

Heel mijn outfit baseerde ik eigenlijk op mijn nieuw tasje van Primark. Hierover konden jullie zondag reeds alles lezen (klik!). Ik kan nog steeds niet zeggen hoe mooi ik deze vind, in mij ogen is dit het perfecte schoudertasje. En komaan, voor zo weinig geld?!

Gelukkig is mijn ervaring met tasjes van Primark goed, degene die ik heb gaan nog steeds mee!

DSC02124

Komende zaterdag is het communiefeest van mijn beide nichtjes. Ik ben nog een beetje aan het twijfelen voor welke outfit ik uiteindelijk ga gaan, maar geloof me, deze zal een stuk specialer zijn! Onder andere met nieuwe schoenen, die gewoon W-O-W zijn! Ben benieuwd wat jullie er van gaan vinden! 😉

Liefs,

Kelsey

Advertenties

3 gedachten over “CASUAL BUT CHIQUE?

  1. Pingback: Black with a touch of gold | Kels Who Else?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s