Black with a touch of gold

DSC02189 2

Afgelopen zaterdag deden mijn nichtjes hun communie. Feest dus! Op zo een momenten kleden we ons een keertje echt op. Nieuwe schoenen, nieuwe broek, nieuw tasje én nieuwe blouse! Voor zo een gelegenheden mag dat wel al eens ;). Vandaag laat ik jullie héél veel foto’s zien en vertel ik jullie alles over mijn nieuwe stuks die samen deze outfit vormden.

DSC02161 2DSC02176DSC02159 2

Hier zie je mijn outfit in zijn geheel. Ik ben iemand die heel graag zwart draagt én goud. Deze twee kleuren samen gaan dan ook voor mij altijd dé perfecte combinatie vormen.

DSC02174 2DSC02162 2DSC02172DSC02180

Mijn blouse vond ik bij Clouds Of Fashion, in hun winkel in Gent. Ik was direct verliefd! Ze hebben hem ook nog in een beige kleur en ik heb tussen deze twee een tijd getwijfeld. Maar de zwarte kwam toch beter uit in mijn outfit. Het is een los bloesje met gouden veren als detail. Ook heeft het twee linten waar je zelf een beetje met kan spelen. De losse knoop past het beste bij mijn stijl! Deze kostte slechts €39,95!

DSC02185 2

Mijn broek kocht ik reeds in Budapest en is van ZARA. Het is een broek die voelt als een trainingsbroek en ook de fit hiervan heeft, maar dan in een véél mooiere stof, die veel meer klasse uitstraalt. Deze zit echt zo geweldig! Pfff.  Hij heeft een verrimpeld detail bovenaan en je kan hem aanspannen met de koortjes. Hij is hoge taille wat er voor zorgt dat je benen iets langer lijken. Deze kostte ongeveer €20, wat niks is voor een broek!

DSC02187 2

Mijn tasje zagen jullie reeds 2x voorbij komen, hier en hier! Ik kocht het eigenlijk speciaal voor de communie. Hierover lees je alles in mijn vorige posts!

DSC02210

En dan dé eye catchers van mijn outfit! Ik kocht deze Derby schoenen bij Gallerys, je vindt deze hier, voor slechts €32,95! Echt gek, zo een mooie, klassevolle schoenen voor zo weinig geld! Ze hebben ze ook nog in het zilver en brons. Ik zou ze met plezier alle 3 hebben, haha! Ze zijn allemaal even mooi maar aangezien ik echt een ‘golden girl’ ben, ging ik voor de gouden variant.

Ik bestelde ze trouwens online, ik bestelde ze vrijdagavond en maandagochtend kwamen ze al aan, super service! Dit is zeker niet mijn laatste aankoop bij Gallerys.

DSC02167 2Blazer – H&M // Blouse – Clouds Of Fashion // Pants – ZARA // Shoes – Gallerys // Bag – Primark

We hebben echt een super fijne dag gehad en ik was zo blij dat ik deze outfit bij elkaar had gekregen. Zo was ik toch opgekleed maar ook heel comfortabel. Win win!

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs,

Kelsey

Advertenties

8 gedachten over “Black with a touch of gold

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s