DIY – Gouden Opbergbakjes

IMG_2273

Hi there! Vandaag heb ik een compleet ander soort van post voor jullie klaar staan. Namelijk een super simpele Do It Yourself! Namelijk deze opbergbakjes. Ze zagen er origineel niet zo uit… Maar hoe dan wel? En hoe kreeg ik ze zo? Daar vertel ik jullie vandaag alles over! Het is super simpel en zo zorg je direct voor een extra leuke touch!

IMG_2250

De bakjes zagen er origineel zo uit. Wat trouwens ook suuuuper mooi is! Maar ik ben meer voor originele dingen én gouden dingen! Daarom wou ik ze zelf een beetje aanpassen.

IMG_2253

Het zijn origineel witte kaarshouders die te vinden zijn bij IKEA, voor nog geen €2 per bakje. Zoals je kan zien, bevatten ze gaatjes wat er voor zorgt dat het licht van je kaars er mooi doorkomt. Maar daarvoor ga ik ze dus niet gebruiken.

IMG_2257

Dus spuiten maar! Dit is de gemakkelijkste en beste manier om je spulletjes van kleur te veranderen. Ik kocht deze bussen bij Action en ze zijn zeer goed van kwaliteit. Ik heb ze al een lange tijd dus geen idee wat ze kosten maar aangezien ze van Action zijn, kan dit nooit veel zijn!

IMG_2262

Hier zie je de details meer voor moest je deze ook willen kopen. Ze hebben nog veel andere kleuren want dit kan je ook perfect in een andere kleur doen! Ze geven een super goede dekking en zijn zeer makkelijk in gebruik.

IMG_2264

Here we go! Zorg er voor dat je dit zeker buiten doet. Nog twee tips die ik jullie wil meegeven (en wat ik dus niet heb gedaan) zijn:

– Hou je spuitbus op een afstand van minstens 30cm, dit gaat je nog een mooier effect geven dan bij mij aangezien de verf zich dan beter verspreidt.

-Doe handschoenen aan! Pfff, ik heb zo veel spijt dat ik dat niet heb gedaan. De kleur gaat bijna niet van je handen! (Wat natuurlijk langs de andere kant een goed teken is, haha)

IMG_2265IMG_2266

Je kan er ook een beetje met spelen door bijvoorbeeld voor een dip-dye te gaan maar dit raad ik niet aan, aangezien je verf toch een beetje zal uitlopen. Op de onderste foto zie je het verschil tussen het reeds gespoten bakje en het originele.

IMG_2268

Om het ondertussen beter te laten drogen en de verf zich mooi te laten verspreiden, deed ik mijn hand op deze manier in het bakje en draaide ik het rond. Maar wederom, doe zeker handschoenen aan want als je nog bijspuit, komt alles door de gaatjes.

IMG_2271

En tada! Zo simpel is het en zo mooi zijn ze. Laat ze op z’n minst 10 minuutjes drogen en je bent klaar.

IMG_2273

Zo zien ze er uiteindelijk uit bij mij. Ik ben heel blij met het resultaat. Ik vond nergens exact de bakjes die ik wou, dus dit was de perfecte oplossing!

IMG_2283

Hier zie je het resultaat nog een keertje in detail. Op het rechtse bakje heb ik een beetje uitlopers aangezien ik mijn spuitbus te dicht hield maar dit kan dus makkelijk voorkomen worden zoals je ziet bij het linkse bakje.

IMG_2279

Ik kocht er twee aangezien ik eentje wou voor mijn make-up kwasten en eentje voor mijn school spullen. Maar je kan dus kiezen waarvoor je ze gebruikt. Een plantje zou bijvoorbeeld ook heel mooi zijn.

IMG_2280

Ik kan niet genoeg zeggen hoe blij ik ben met deze. Voor zo weinig geld heb ik dé perfecte bakjes.

Wat vinden jullie van dit ideetje? Moest je het ook uitproberen, stuur me dan zeker een berichtje op Instagram (@kelseyroskam) met een foto. Ik ben benieuwd! ❤

Liefs,

Kelsey

Advertenties

2 gedachten over “DIY – Gouden Opbergbakjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s