Collaboration Improve Health

Hi there! Vandaag kan ik jullie over een super leuke samenwerking vertellen. Ik ga de komende maand samenwerken met Improve Health. Wat doen ze? Wat ga ik doen? Hoe start je?… Allemaal vragen waarop je de antwoorden vandaag in deze eerste post over Improve Health te weten komt!

Wat doen ze?

Let’s get started! Ze helpen je doorheen heel het proces van bewustwording over je lichaam. Ze helpen je een doel te kiezen. Je kiest er voor of je wil afvallen of je spiermassa wil bijkweken. Ze helpen je zo verder met de juiste trainingsschema’s en voedingspatronen om jouw doel te bereiken. Persoonlijke coaches gaan voor jou deze schema’s opstellen en professionele diëtisten helpen je bij het juiste voedingspatroon.

Verder geven ze ook leerzame lessen over hoe je deze doelen dan ook kan behouden. Wat toch wel belangrijk is eens je eenmaal je doel hebt bereikt!

Zoals ik eerder vermeldde, helpen ze je doorheen het hele proces. Ze volgen je op de voet op en gaan je zo het gepaste advies geven. Wat ik reeds ondervonden heb, is dat ze echt met jou bezig zijn, ze antwoorden bijna direct dus de service is super. Ik heb bijvoorbeeld last van een blessure en daar hebben ze direct op ingespeeld.

Ze gaan zo samen met jou je hele proces bekijken en richtlijnen geven in wat het beste is voor jou als persoon.

Schermafbeelding 2017-05-09 om 18.38.00

Bij het sportgedeelte kan je de keuze maken of je oefeningen in de sportschool zal uitvoeren of gewoon thuis, wat ik ook een groot voordeel vind!

Je trainingsschema’s vind je persoonlijk terug, deze zijn helemaal aangepast aan jouw doelen. Ook staat er bij elke oefening een filmpje én uitleg zodat je de oefeningen zeker correct kan uitvoeren. Win win! Een voorbeeld vind je hieronder:

Schermafbeelding 2017-05-09 om 18.55.04

Ook kan je per dag ingeven wat je eet. Zo zullen zij berekenen welke stoffen je te veel inneemt en welke stoffen je best wat meer inneemt.

Schermafbeelding 2017-05-09 om 18.56.42

Ik kan eigenlijk blijven vertellen maar alles staat heel duidelijk stap voor stap op de website. Die vind je hier!

Wat ga ik doen?

Ik ga de komende maand het hele proces testen. Mijn doel is: een paar kilootjes afvallen maar verder ook zeker en vast een gezond en sterk lichaam. Ik ben reeds begonnen met de training en het gaat me heel goed af. De oefeningen waren heel duidelijk en leuk om uit te voeren.

Ik heb gekozen om de oefeningen in de sportschool uit te voeren. Ik heb een abonnement en ik vind dat je hier meer variatie hebt. Maar dit is persoonlijk natuurlijk, het kan ook perfect thuis.

Hoe start je?

Super simpel. Je kiest 1 van de mogelijke abonnementen en you’re ready to go! Vanaf dit punt wijst alles zichzelf uit. Heb je toch vragen? Je kan een berichtje sturen via de chat en in no-time zullen ze antwoorden. Schermafbeelding 2017-05-09 om 18.45.42

Vanaf nu zal ik elke week een post plaatsen met mijn ervaringen en vooruitgang.

You’re in this with me?

Liefs,

Kelsey

Advertenties

4 gedachten over “Collaboration Improve Health

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s