VLOG – SWEET LEMON EVENT

Thumbnail sweet lemon

Hi sweeties! Een tijdje terug ontving ik een uitnodiging voor het persevent van Sweet Lemon in Antwerpen. Ik ging met heel veel plezier even langs en vandaag laat ik jullie in deze vlog zien hoe het was! Het was wel een beetje wennen om in het openbaar tegen mijn camera te praten, maar hé, dat nemen we er dan maar bij! 😀 Eén van deze dagen zal er ook een schriftelijk artikel op mijn blog verschijnen met foto’s van o.a. mijn favorieten van het merk! Ik zit nu midden in mijn examens dus het is een beetje kijken wanneer het me uitkomt, maar dat snappen jullie vast wel! Heel veel plezier met kijken en moesten jullie hem leuk vinden, subscribe je dan zeker op mijn youtube-kanaal, zo mis je zeker niks! Vind je er niks aan? Kijk dan niet! 😀

Liefs, Kelsey ❤

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s