Holy Food Market – Gent

DSC02418

YES! Eindelijk kan ik terug bloggen. Had niet gedacht dat ik het zò hard zou missen maar ja hoor!! Ik heb heel veel nieuwe en leuke dingetjes klaar staan en ik kan niet wachten om ze met jullie te delen! De foto’s die ik jullie vandaag toon zijn al van even geleden maar het is wel echt de moeite waard om een post over te schrijven en jullie zo warm te maken ook eens een bezoekje te brengen aan de Holy Food Market in Gent!

DSC02381

Mijn vriend en ik besloten enkele weken geleden op een zaterdagavond om een ‘date night’ te houden en deze te spenderen tussen het lekkere eten van de Holy Food Market.

Maar wat is dat juist die Holy Food Market en hoe zit dat in elkaar? Wel: “De 16de eeuwse Baudelokapel in de Gentse Ottogracht werd omgetoverd tot een overdekte markt met verschillende eetkraampjes. Holy Food Market is geïnspireerd op voedselmarkthallen zoals in Barcelona, Kopenhagen of Rotterdam.” (Bron)

Je kan er dus gezellig in het midden van de kapel plaats nemen en kiezen uit de verschillende eetkraampjes. Dit maakt het extra leuk want zo kan iedereen wel iets eten wat hij/zij graag eet of net iets nieuws testen!

Vandaag toon ik jullie alles wat wij aten en wij gaven ook bij elk gerecht een cijfer op tien!

DSC02378DSC02379

We startten bij Bubba. Hier bestelden we een mix van kroketjes en ik een glas rosé wijn. De kroketjes waren echt over heerlijk, ik heb ze nog nergens zo lekker gegeten. Het was een mix van 3 verschillende soorten!

DSC02384DSC02388

Ik bestelde ook een glaasje rosé en ook deze was heel lekker. En je kreeg een goed gevuld glas voor dat geld!

Bubba gaven we beide een 8.

DSC02389DSC02391

Vervolgens at ik deze ‘Porto’. Deze bestond uit brood, rundvlees, bloedworst, ajuin en ananas. Geserveerd met patatjes. Super lekker!! Ik kan met niet meer goed herinneren van welk kraampje het net komt maar ik denk Yalla Yalla.

Ik gaf dit gerechtje wederom een 8.

DSC02392DSC02393

Mijn vriend at deze West Vlaamse Steak met frietjes en ik denk dat ik hier niet veel over moet zeggen. Het was nog lekkerder dan dat het op de foto lijkt!

Hij gaf dit gerecht van Karnivoor dan ook een 9!

DSC02397

Ja hoor, het is nog niet gedaan! We bestelden ook nog deze loempia’s bij (ik denk) Malar’s. Deze waren ook heel lekker maar ik denk dat je niet snel iets verkeerd kan doen met loempia’s :D.

Daarom gaven we dit gerechtje een 10.

DSC02399

Ook genoot ik nog van een Gin Tonic en mijn vriend van dit bier. Je hebt trouwens een immense keuze aan bier hier!

DSC02421

En natuurlijk dé afsluiter na zo een heerlijke maaltijd in de Holy Food Market is een gepersonaliseerde Magnum! Deze vind je bij ‘Magnum Pleasure Store’.

DSC02426DSC02427

Je kan om te starten de chocolade kiezen voor rondom je ijsje en daar bovenop 3 toppings. Zooooo lekker! Maar achteraf zat ik wel echt bomvol, misschien wouden we net iets te veel proeven, haha!

Deze kreeg natuurlijk een 10!

Als ik het kon, zou ik hier elke week gaan eten, het is er ongelofelijk gezellig om te zitten en het eten is er overheerlijk. Een echte aanrader dus!!

Beverhoutplein 15
9000 Gent

Liefs,

Kelsey

 

Advertenties

2 gedachten over “Holy Food Market – Gent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s