MakeUp Revolution – Flawless Matte

IMG_2463

Hi sweeties! Wanneer jullie deze post lezen, heb ik mijn eerste dagje in Parijs er (bijna) op zitten met mijn vriendje! We zijn namelijk vanmorgen vertrokken voor een weekendje weg naar deze mooie stad. De reden? Zondag zijn we alweer een jaartje samen! Tijd vliegt zo! Maar we gaan dit dus goed vieren in het mooie Parijs!

Anyway, vandaag heb ik voor jullie een review klaarstaan van het Flawless Matte palette van het merk MakeUp Revolution. Reeds enkele weken geleden plaatste ik een order op Boozyshop met allemaal productjes van MakeUp Revolution die ik dus één voor één aan jullie ga laten zien. Benieuwd? Lees dan snel verder!

IMG_2457

Het palette komt in een gouden verpakking en achterop zie je alle kleuren staan, wat ik persoonlijk een grote meerwaarde vind aangezien je zo onmiddellijk kan zien wat voor kleuren je in het het palette kan verwachten. Ik kocht dus het Flawless Matte palette, waardoor alle 32 (!) kleuren matte zijn.

IMG_2460

Het palette zelf komt in een zwarte verpakking, net zoals (bijna) alle palettes van MakeUp Revolution. Simpel maar mooi. Het enige lastige aan de verpakking vind ik dat het veel te gemakkelijk stofjes opneemt. Je kan het dus niet ‘mooi’ en proper houden.

IMG_2463

Wanneer je het palette opent, ziet het er zo uit. De namen staan niet op het palette zelf maar er zit wel een plastiekje over waar ze allemaal op staan. Ik vind het zoveel leuker wanneer een oogschaduw een naam heeft, hehe!

IMG_2467

Ook zit er een spiegel binnenin. Weliswaar een hele goede en niet een goedkope, slechte. Nog een pluspunt! Dit kan je ook zien aan de kwaliteit van de foto.

IMG_2469

En hier zijn dan alle kleuren. Er zitten heel veel verschillende nude kleuren in en ik had gehoopt dat ze iets meer van elkaar zouden verschillen want sommige kleuren lijken wel heel sterk op elkaar. Verder vind ik de afwisseling tussen de nude kleuren, de roze tinten en de blauwe wel heel erg mooi. Het is zeker en vast een palette waar je iets met kan.

IMG_2470

En hier zie je een swatch van één van de kleuren. Zoals je ziet, is de pigmentatie best oké maar toch had ik iets meer verwacht. Anderzijds, voor zo weinig geld heeft het wel een mooie pigmentatie maar ik denk dat MakeUp Revolution nog andere palettes heeft die beter zijn qua pigmentatie.

Mijn Mening

Ook al had ik net dat tikkeltje meer verwacht, ik zou dit palette zeker en vast aanraden. Het kan hele mooie naturelle make-up looks opleveren en is dus in mijn opzicht perfect voor iedereen die niet té opvallende make-up wil. De kleurencombinaties passen heel mooi samen wat er voor zorgt dat je niet naar een ander palette moet grijpen om je look af te maken. Een minpuntje vind ik wel dat wanneer je bijvoorbeeld je oogschaduw ’s ochtends aanbrengt, je er ’s avonds zo goed als niks meer van ziet. Misschien kan een goede primer hier wel een handje bij helpen.

Dit palette heb je al voor €9,95 en vind je hier!

Is er toevallig een oogschaduw palette van MakeUp Revolution dat jullie zouden aanraden? Laat het me weten!

Liefs,

Kelsey

 

Advertenties

7 gedachten over “MakeUp Revolution – Flawless Matte

  1. Pingback: MAKEUP REVOLUTION – AQUA PRIMING BASE | Kels Who Else?

  2. Pingback: MAKEUP REVOLUTION – BANANA POWDER & LIPGLOSS | Kels Who Else?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s