1 jaartje samen!

IMG_1206

Vandaag, 23 juli 2017, is het exact een jaar geleden dat mijn vriendje en ik een ‘koppeltje’ werden. De tijd gaat zooooo snel. Momenteel zitten we volop te genieten in Parijs en perfecter kon het niet zijn.

DSC01953IMG_8621IMG_8175IMG_7463

Ik schrijf deze post omdat ik gewoon zò dankbaar ben, zo dankbaar dat ik hem heb ontmoet en gewoon voor alles. Toen ik hem leerde kennen is hij niet veel later direct in één van de moeilijkste periodes in mijn leven terecht gekomen en heeft hij mij zo gesteund. Waarvoor ik ongelofelijk dankbaar ben, dankbaar voor hoe hij mij zo gesteund heeft en nog steeds doet. En ik weet dat hij dit ook altijd zal blijven doen.

Ik wil helemaal niet melig overkomen, maar zo een dingen mogen gezegd worden. Ik kan mij geen beter vriendje voorstellen en zou hem voor geen geld van de wereld willen ruilen/missen. Hop naar het volgende jaar!

I love you, baby.

 

Advertenties

2 gedachten over “1 jaartje samen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s