MAKEUP REVOLUTION – AQUA PRIMING BASE

IMG_2434

Vorige week reviewde ik reeds het Flawless Matte oogschaduw palette van MakeUp Revolution, deze post vind je hier! Vandaag toon ik jullie het tweede product dat ik bestelde, namelijk: de Aqua Priming Base. Benieuwd naar deze primer? Lees dan snel verder!

IMG_2431

Dé goede basis voor een mooie make-up look is natuurlijk een goede primer. Hiermee start alles. Deze primer komt in de vorm van een mist die je gewoon over je gezicht sprayt.

Ik vind het flesje er zeer clean en mooi uitzien. Duh, het is zwart met goud. Meer moet dit niet zijn, haha!

IMG_2433

Deze primer is op basis van water, wat voor mij een groot pluspunt is. Een primer als deze zorgt er namelijk voor dat je ondertussen je gezicht ook hydrateert.

Ik gebruik hem letterlijk elke dag en hij zorgt er voor dat mijn make-up veel langer op z’n plek blijft zitten en mooi blijft. Het enige nadeel vind ik dat het best lang duurt tegen dat hij is ingetrokken/opgedroogd. Maar in het algemeen vind ik het een zeer aangename primer die ook écht werkt dus het is zonder twijfel een aanrader.

Deze shop je al voor €6,49 op Boozyshop! Kan je niet voor sukkelen, hé?

Benieuwd naar hoe ik deze gebruik? Hou dan zeker mijn youtube kanaal in ’t oog! De link vind je hier!

Liefs,

Kelsey

Advertenties

7 gedachten over “MAKEUP REVOLUTION – AQUA PRIMING BASE

  1. Pingback: MAKEUP REVOLUTION – BANANA POWDER & LIPGLOSS | Kels Who Else?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s