ZAFUL – CAT EYE SUNGLASSES (+kortingscode!)

IMG_1753

Hi babes! Vandaag heb ik een super leuke post voor jullie klaar staan. Eentje waar ik zelf ook heel excited over ben! Wil je alles weten over deze geweldige zonnebril? En wil je hem zelf misschien ook? Of wou je gewoon altijd al iets van Zaful? Lees dan snel verder want ik heb een leuke verrassing: een geweldige kortingscode!

Voor wie mij volgt op Instagram (@kelseyroskam), weet misschien al waar ik het over heb. Daar ‘kondigde’ ik namelijk reeds aan dat ik een samenwerking heb met het merk Zaful. Voor wie dit merk niet kent: het is een website vol met leuke musthave spulletjes aan goedkope prijzen! Fashion voor weinig geld, wie wil dat nu niet?

Mijn ervaring

Ik geef toe, ik had voor de samenwerking al enkele negatieve opmerkingen over de site gehoord. Dat de kwaliteit slecht zou zijn, verkeerde maten etc. Maar ik heb hier een heel andere mening over. Bij alle stuks die ik heb gekozen, is de kwaliteit veel beter dan ik had verwacht. Bovendien vind je bij elk stuk op de website beoordelingen van andere meisjes waardoor je hieruit perfect kan afleiden welke maat voor jou goed zal zijn. Je moet gewoon kijken naar de foto’s en reacties van anderen en vergelijken.

IMG_1636

Cat Eye Sunglasses

Vandaag laat ik jullie het eerste stuk zien. Deze zonnebril. Eentje die je zelf ongetwijfeld al een keertje voorbij zag komen, aangezien het zo een eye-catcher is! Bovendien is hij super stevig dus op de kwaliteit heb ik absoluut niks aan te merken en het belangrijkste: deze kost slechts €7! Ik heb nog enkele andere items maar deze laat ik jullie in aparte posts zien, so stay tuned!

Website

Nu het belangrijkste natuurlijk: wil je ook graag iets bestellen? Ik zou niet twijfelen. Ik zeg dit niet omdat het in samenwerking is, maar puur naar mijn eigen mening: het is de moeite. Ze hebben zoveel leuke items en voor zo weinig geld!! En momenteel zijn heel veel stuks ook nog eens in solden! Voor de link naar de website klik je hier! Je zal zien, de website verschijnt in het Frans maar deze kan je gewoon in het Engels zetten links bovenaan. Bovendien zijn de verzendingskosten òòk gratis: win win win win win!

Kortingscode

Natuurlijk heb ik ook nog een super fijne kortingscode voor jullie! Het is wel belangrijk dat je op de link in deze post drukt, anders zal de kortingscode niet werken. Hiermee bedoel ik dat als je de website zelf in Google gaat zoeken en dan de kortingscode gaat gebruiken, zal ‘ie niet werken dus gebruik zeker deze link: HIER!! Je vindt de link en de kortingscode ook in mijn beschrijving op Instagram.

Schermafbeelding 2017-08-10 om 18.37.55

De kortingscode is: Zaful0878. De code druk je gewoon in bij het afrekenen aan de rechterkant (zoals je ziet op de foto hierboven). De site berekent dan automatisch hoeveel korting je krijgt. De code werkt als volgt: hij start vanaf een aankoop van $20, maar ik ben er zeker van dat je hier snel aan zal zitten thanks to alle leuke spulletjes. Je krijgt $2 korting bij een aankoop van $20, $3 bij een aankoop van $30, $4 bij een aankoop van $40 enz. De site rekent het ook automatisch om naar euro! Want in euro is dit natuurlijk iets meer dan 2, 3, 4,…

De website werkt super simpel en er is zeker voor ieder wat wils. Heb je toch vragen, dan kan je mij altijd een mailtje sturen: kelswhoelse@hotmail.com of de klantenservice van Zaful raadplegen!

Ben benieuwd naar wat jullie gaan kiezen!

Liefs,

Kelsey

-In samenwerking met Zaful_fr-

Advertenties

Een gedachte over “ZAFUL – CAT EYE SUNGLASSES (+kortingscode!)

  1. Pingback: LEVI’S IN PARIS | Kels Who Else?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s