MAKEUP REVOLUTION – AMAZING CURVE MASCARA

IMG_2436

Vandaag weer een post die in het rijtje past van de nieuwe producten die ik kocht van MakeUp Revolution op Boozyshop.be! Eentje die naar mijn mening echt een ontdekking is, dus lees snel verder!

Nog even voor moest je het gemist hebben: deze posts van MakeUp Revolution zijn geen echte reviews aangezien ik nadat alle items online staan, een youtube video ga maken waarin ik alle items in één keer review! Iets om naar uit te kijken dus! 😉

IMG_2440

Voor zo een goedkoop merk vind ik dat de huls er toch heel high-end uitziet. Simpel, zwart met mooie gouden details. Het borsteltje is licht gebogen zoals je op de foto kan zien. Voor mij geeft dit niet echt een meerwaarde maar ik kan me wel voorstellen dat veel mensen dit handig vinden. Het stoort me zeker en vast niet. De mascara is ook vrij nat maar hij is zo ongelofelijk goed, hij geeft echt een heel mooi effect: lange, volle, zwarte wimpers. En dat voor maar €2,49 op de website van Boozyshop! Een échte aanrader dus. Wil je het effect zien? Hou dan zeker mijn youtube kanaal (KLIK!) in ’t oog.

Heb jij deze al een keertje geprobeerd?

Liefs,

Kelsey

Advertenties

3 gedachten over “MAKEUP REVOLUTION – AMAZING CURVE MASCARA

  1. Pingback: MAKEUP REVOLUTION – BANANA POWDER & LIPGLOSS | Kels Who Else?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s