ZAFUL – BACK TO SCHOOL (ACTIE!)

Schermafbeelding 2017-08-16 om 16.13.02

Zaful heeft weer een geweldige kortingsactie klaarstaan!! Om je voor te bereiden op de start van het nieuwe school jaar, geven ze geweldige kortingen dus wees er snel bij! Plus je kan ook iets winnen, voor jou en je bestie! Lees snel verder!

Kortingen

Op deze link (klik!) vind je alle items waar ze nu extra korting op geven! Er zitten echt super fijne stuks tussen! Ik ga ook zeker en vast enkele stuks bestellen! En hier bovenop kan je nog steeds mijn kortingscode gebruiken: Zaful0878.

Winactie

Maar natuurlijk nog veel interessanter: de regels voor de winactie!

♡ Je klikt op de volgende link: klik! En je kiest 1 item dat je graag zou willen hebben. De foto plaats je op je social media platform naar keuze.

♡ Zet het volgende bij de foto: #BackToSchool I want free clothes for two! Zaful 16 days free shipping from now. http://www.zaful.com/promotion-back-to-school-edit-special-752/?lkid=117694

♡ Tag je vriend/in met wie je de winst zou delen: @XXXX (de naam!) en post de link van je foto onder het event. Het event vind je onder volgende link: klik!!!

En dat is alles! En er worden maar liefst 3 winnaars gekozen die het item naar keuze gratis ontvangen + een extra exemplaar van het item naar keuze om aan je bestie te geven! Hoe leuk is dit?!

 

Ben benieuwd naar welke items jullie gaan kiezen!

Liefs,

Kelsey 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s