LEVI’S IN PARIS

DSC02827

23 juli 2017 waren mijn vriend en ik één jaar samen. Dit vierden we met een leuk weekendje weg in de stad van de liefde: Parijs. Vandaag laat ik jullie één van mijn outfits zien die ik droeg in deze prachtige stad. Kijk je mee?

DSC02792

Jammer genoeg hadden we niet zoveel geluk met het weer. De leuke, zomerse kleedjes moesten dus thuis blijven.

DSC02807DSC02843

Voor wie geabonneerd is op mijn youtube-kanaal, kon reeds zien in mijn video ‘Birthday Presents’ dat ik deze t-shirt kreeg van mijn tante voor mijn verjaardag. Deze stond ook op mijn wishlist die je hier vindt! Niet geabonneerd op mijn youtube-kanaal? Ga dan zeker een kijkje nemen en het zou me een heel groot plezier doen moest je je abonneren: Kels Who Else.  Zo blijf je op de hoogte van elke nieuwe video! Want mijn volgende video is van in Parijs!

DSC02834IMG_1624

Mijn broek is van Pimkie en is gewoon een lekkere comfy boyfriend jeans. Als het maar gemakkelijk zit om al die kilometers te wandelen! 😀 Aangezien het weer het toeliet, deed ik mijn fishnet panty’s van Veritas eronder aan.

Mijn schoenen kreeg ik ook voor mijn verjaardag. En ja hoor, ook deze stonden op mijn wishlist! Dit zijn de Nike Huaraches en de gemakkelijkste schoenen die ik in mijn bezit heb! Ben zooooooo gek van deze.

DSC02846

Zoals jullie reeds in deze post konden lezen, ontving ik deze zonnebril van Zaful. Alle info vind je in mijn post over deze eye-catcher en ook een super fijne kortingscode! Ik vind hem zo mooi staan en hij zit ook heel gemakkelijk. Ben er helemaal gek van! Het zonnetje zou alleen wat meer moeten schijnen in België, hé…

T-SHIRT // LEVI’S (debijenkorf)

PANTS // Pimkie

PANTYS // Veritas

SHOES // NIKE

SUNGLASSES // ZAFUL

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs,

Kelsey

 

 

 

Advertenties

4 gedachten over “LEVI’S IN PARIS

  1. Pingback: GUESS SEDUCTIVE | Kels Who Else?

  2. Pingback: DOUCHE GELS YVES ROCHER | Kels Who Else?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s