MAKEUP REVOLUTION – BANANA POWDER & LIPGLOSS

Eerst en vooral: sorry dat er zo weinig artikeltjes online komen! Ik zit volop in de herexamens en in mijn pauzes vind ik niet de moed om artikeltjes te schrijven. Tot nu. Ik heb zo van die momenten dat ik écht zin heb om te schrijven en daar ga ik nu volop van gebruik maken. Ik ga enkele posts inplannen zodat jullie toch nog wat leuke, nieuwe content op mijn blog kunnen zien verschijnen komende week!

Vandaag heb ik mijn laatste producten klaarstaan van MakeUp Revolution die ik kocht op Boozyshop.be! Een banana powder en een lipgloss. Ik liet jullie reeds het Flawless Matte oogschaduw palet zien, deze vind je hier! Ook liet ik jullie de Aqua Priming Base zien, die vind je hier. En als laatste de Amazing Curve Mascara, die je hier vindt.

Okay, let’s go!

Banana Powder

IMG_2442Banana Powder is een poeder die je bovenop je concealer of foundation aanbrengt en die er voor zorgt dat je net wat meer kleur krijgt (heel erg weinig!) en dat je een mooie matte finish hebt. Verder zet hij ook je foundation vast zodat hij veel langer op zijn plek blijft zitten. Bovenop dit alles corrigeert hij ook nog eens roodheid. Sounds perfect, right?

Hij is wel aan te raden voor mensen met een medium tot donkere huidkleur en voor een huid met een gele ondertoon. Hello, that’s me! Anders zou ik opteren voor een transparante setting powder.

IMG_2445Hier zie je de ingrediënten alvast. Je kan hem op 2 manieren gebruiken:

  1. Mooie matte finish: met een kwast kan je een lichte hoeveelheid aanbrengen om een matte finish te verkrijgen.
  2. Baking: brengt wat op het dekseltje aan of op een mixing palette. Hierbij raad ik aan om het met een beauty blender aan te brengen, even te laten inwerken en dan het te veel aan product er af te ‘wrijven’ met een kwast. Ook hierbij heb je natuurlijk de mooie matte finish!

Mijn mening? Ik ben heel erg tevreden van dit product. Ik heb nog geen high-end variant gebruikt dus ik kan zelf niet heel goed vergelijken maar als ik reviews lees van collega-bloggers kan ik hier zeker uit afleiden dat deze Banana Powder niet moet onderdoen voor de high-end varianten. En deze kost slechts €6,49! Wil je hem ook graag? Je vindt hem hier!

Lip Gloss

IMG_2446IMG_2452Over de lipgloss heb ik eigenlijk niet zo heel veel te zeggen. Ik kreeg hem als cadeautje bij mijn bestelling en ik vind hem wel erg fijn. Hij is super naturel, geeft gewoon een lichte glitter af en niet echt kleur. Hierdoor kan je hem dus ook perfect combineren met een matte lipkleur! Wel vind ik dat hij plakkerig aanvoelt en dit is wel jammer. Maar hij geeft een hele mooie finish dus it’s something! 

Zo, dit was alles! Vergeet niet mijn youtube-kanaal (@kelswhoelse) in ’t oog te houden want binnenkort komt er een video online waarin ik alle producten ook echt gebruik en jullie alles veel duidelijker kan laten zien. So stay tuned, sweeties!

Hebben jullie al ervaring met MakeUp Revolution?

Liefs,

Kelsey

Advertenties

4 gedachten over “MAKEUP REVOLUTION – BANANA POWDER & LIPGLOSS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s