PERSONAL PHONE CASE – CASE COMPANY WORLD

IMG_2673Vandaag laat ik jullie één van mijn verjaardagscadeautjes zien. Dit super mooie hoesje van Case Company World! Benieuwd naar wat er zo speciaal is aan deze? Lees dan snel verder!

Voor wie mijn youtube video al heeft gezien, weet reeds dat ik dit hoesje heb gekregen. Hem nog niet gezien? Je kan hem gewoon hier bekijken:

 

IMG_2674

Het hoesje kreeg ik van vriendinnetje, Chloé. Super lief! Het is marmer met gouden details. Dus helemaal ik, zalig gewoon! Sinds ik dit hoesje heb, heb ik nog niet eens gedacht om af te wisselen met een ander. Ik vind het zo mooi! Het komt in een leuk zakje waar case company opstaat. Op de website van Case Company World kan je trouwens ook laptop sleeves kopen en zelf ontwerpen.

IMG_2676Je kan de hoesjes op de website personaliseren. En dit is ook bij mijn hoesje gebeurd. Mijn initialen staan onderaan zoals je op deze foto kan zien! Dit maakt het nòg zoveel leuker.

Ik vind het concept van de website echt super fijn. Om zelf te bestellen maar ook zeker om cadeau te doen. Er is zoveel keuze én je kan alles personaliseren. Wat ik ook fijn vind is dat je zo bijvoorbeeld je telefoon hoesje en je laptop hoes kan doen matchen.

Wat vind jij van dit hoesje?

Liefs,

Kelsey

Advertenties

2 gedachten over “PERSONAL PHONE CASE – CASE COMPANY WORLD

  1. Pingback: GUESS SEDUCTIVE | Kels Who Else?

  2. Pingback: DOUCHE GELS YVES ROCHER | Kels Who Else?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s