GUESS SEDUCTIVE

IMG_2650

Hi there! Vandaag heb ik weer één van de cadeautjes klaarstaan die ik voor mijn 19e verjaardag kreeg. Dit cadeautje kreeg ik van de mama van mijn vriend en as you can see: het is parfum! Iets wat ik altijd leuk vind om te krijgen, omdat je zo meer kan variëren. Benieuwd naar wat ik van deze vind? En of ik hem aanraad? Lees snel verder!

IMG_2651

Eerst en vooral wil ik ook wel zeggen dat ik de geur van parfum iets heel persoonlijks vind. Wat bedoel ik hiermee? Parfum is iets waar iedereen zijn smaak sterk in verschilt, wat ook net goed is. Een parfum die ik geweldig goed ruiken vind, kan jij net verschrikkelijk vinden. Het is dus volledig normaal dat mijn mening (eventueel) haaks op die van jou staat!

IMG_2653

Maar oké, laten we starten met de flacon. Ik vind hem er heel mooi uitzien, ik vind dat hij er klassevol en elegant uitziet. Natuurlijk vind ik dit want hij is met gouden details afgewerkt. Just how I like it. Ik vind het ook leuk dat er een los gouden hartje vooraan hangt. Maakt het extra girly.

IMG_2658

Deze flacon bevat 75ml wat ik meer dan genoeg vind. Je weet nooit hoe snel je een geur beu geraakt.

Alhoewel, om het dan over de geur te hebben: ik vind hem heel lekker ruiken. Deze geur zou ik een heel jaar door dragen wat bij mij 10 extra punten oplevert! Ik vind hem fris ruiken maar absoluut niet zoet of zo, wat sommige mensen dan weer wel vinden. Deze geur bevat: bergamot, zwarte bes, peer, jasmijn, oranjebloesem, wortel, vanille en kasjmier hout. Persoonlijk vind ik bijvoorbeeld vanille op zich al heel lekker ruiken.

Ik ben heel erg blij met dit reukje en ik draag hem zelf ook enorm veel. Ik zou hem dus zeker aanraden. Hij is verder heel makkelijk te verkrijgen, bijvoorbeeld bij: Kruidvat, Douglas en in verscheidene online shops.

Heb jij deze toevallig ook?

Liefs,

Kelsey

 

Vorige cadeautjes:

  • Levi’s t-shirt & Huaraches: klik!
  • iPhone hoesje: klik!
Advertenties

Een gedachte over “GUESS SEDUCTIVE

  1. Pingback: DOUCHE GELS YVES ROCHER | Kels Who Else?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s