DOUCHE GELS YVES ROCHER

IMG_2617

Yes, morgen rond deze tijd komen mijn vriend en ik aan in het zalige Egypte! FINALLY! Het volgende cadeautje dat ik jullie laat zien zijn deze douche gels van Yves Rocher! Ben jij ook zo een liefhebber van douche gels die zalig ruiken? Lees dan zeker verder!

IMG_2626

Ik kreeg deze 2  douche gels, die super schattig ingepakt zijn. Yves Rocher vind ik in het algemeen al een super fijn merk. Ik ben vooral grote fan van hun lipsticks! Deze zijn echt fantastisch. De douche gels probeerde ik nog niet eerder.

IMG_2620

De geuren die ik kreeg zijn: Lavandin Mure en Noix de Coco. Beide bevatten ze 200ml. Maar ik denk dat ze ook een variant van 400ml hebben.

Lavandin Mure

IMG_2622

Volgens Yves Rocher zelf zou deze instaan voor het genieten van zachtheid en ontspanning. De huid zou op milde wijze gereinigd worden en licht geparfumeerd worden. Iets wat mij zeer sterk aanspreekt aangezien ik een zeer gevoelige huid heb en niet graag over geparfumeerd ben door mijn douche gel. Dit botst dan weer met mijn parfum. Dus klinkt veelbelovend! Wat een groot voordeel is: deze bevatten geen ethoxylaten of parabenen! Leuk weetje: er bestaat ook een body melk van deze douchegel. Dus als je hem lekker ruiken vindt, kan je hem combineren met de bijhorende body melk.

Mijn mening?

Oh. God. Deze ruikt zoo lekker. En mijn huid voelt heel erg zacht nadat ik deze heb gebruikt. Love it! Hij doet zeker wat hij belooft. Ik denk dat ik zelf toch ook nog een keertje in hun gamma ga neuzen.

Noix de Coco

IMG_2624

Volgens Yves Rocher zou deze er voor zorgen dat je optimaal geniet van een sensueel moment. Euhm oké, aparte beschrijving 😀 . Ook bij deze wordt je huid op milde wijze gereinigd en licht geparfumeerd. Heel gelijkend met Lavandin Mure dus. Want net zoals Lavandin Mure bevat hij ook geen ethoxylaten of parabenen! Het enige verschil is dus echt de geur. Van deze geur bestaat ook een eau de toilette!

Mijn mening?

Het klinkt misschien cliché, maar ook deze vind ik heerlijk ruiken. Hij doet mij instant aan de zomer denken, zalig. Deze voldoet ook aan alles wat hij belooft en geeft mij hetzelfde gevoel.

Conclusie

Ik denk dat de douche gels van Yves Rocher allemaal zeer gelijkend zijn en ze dus allemaal aan te raden zijn. Welke je uiteindelijk kiest hangt echt af van wat je het liefste ruikt. En geloof me, ze hebben meer dan genoeg varianten! Ik weet alvast één ding zeker: ik ga zelf ook nog eens een kijkje nemen in hun assortiment en er waarschijnlijk nog enkele meenemen. OOPS! Een flacon van 200ml kost dan ook maar ongeveer rond de  €2,50!! Hoe gek is dit?! ZO goedkoop!

Heb jij al ervaring met deze douchegels? Zo ja, welke geur heb jij?

Liefs,

Kelsey

 

Vorige cadeautjes:

  • Levi’s t-shirt & Huaraches: klik!
  • iPhone hoesje: klik!
  • Guess Parfum: klik!
Advertenties

4 gedachten over “DOUCHE GELS YVES ROCHER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s