EGYPTE 2017

IMG_2800

Hi there! Het is zò lang geleden dat ik nog eens een artikeltje heb geschreven. Ik geef het toe, ik vind er de laatste tijd de moed niet voor. Niet alleen is school terug begonnen, en was dit een grote verandering voor mij (hier vertel ik later nog wel over), ook mis ik het ongelofelijk mooie Egypte.

Wie mij volgt op Instagram (@kelseyroskam), weet natuurlijk al lang dat ik in September een weekje in Egypte doorbracht. Maar of course wil ik ook enkele foto’s met jullie delen van dit reisje. Benieuwd? Lees dan snel verder!

DSC03146

Op zaterdag 9 september vertrok ik met mijn vriend richting Egypte. Gewoon een weekje genieten en lekker niks doen. Ons hotel had trouwens zoveel mooie plekjes. Net zoals de bloemenstruik die je hier achter ons ziet.

IMG_2473

Dus ook perfect voor Instagram-pics ;)!

IMG_3417IMG_3422IMG_3408

Hier zie je enkele foto’s van ons hotel. Het hotel bestaat eigenlijk uit 3 delen:

  • Sindbad Aqua Park Resort
  • Sindbad Club Resort
  • Sindbad Beach Resort

Wij verbleven in het Aqua Park Resort maar eigenlijk vond je ons altijd terug aan het zwembad van het Club Resort. Het was hier veeeeel rustiger en hier lagen enkele Europeanen. Aan de zwembaden in het Aqua Park Resort lag eigenlijk enkel plaatselijke bevolking. Alles was dik in orde en hier heb ik zeker niks op aan te merken!

IMG_3354IMG_3361IMG_3369

Ook was er aan ons hotel een mooi, proper en gezellig strand. Het water was nog lekker warm, heerlijk!

IMG_3291

En natuurlijk is het strand ook de perfecte plek om enkele outfits te shooten! Deze komen binnenkort online, whoop whoop.

IMGP0054

Snorkelen mag ook zeker niet ontbreken, of course! Alleen super jammer, aan ons hotel zelf was niks te zien…

IMGP0116IMG_2762IMG_2768

Dus trokken we er lekker een dagje op uit met de boot. We gingen namelijk snorkelen bij dolfijnen! Echt super tof om te doen, we hebben er dan ook best veel gezien! Het enige jammere was, dat er enorm veel wind was die dag. Dus de zee was ongelofelijk wild en de boot schommelde alle kanten op. Ja hoor, heel misselijk… een hele dag.

DSC03225

Onze laatste avond spendeerden we in het Hard Rock Cafe van Hurghada. Mijn nicht was in dezelfde periode als ons in Egypte, én vlakbij, dus we spraken hier af om gezellig iets te drinken. Mijn vriend en ik aten eerst nog dit lekkers. Yum yum!

DSC03077

We hadden echt een zalig weekje. Lekker ontspannen en genieten van onze quality time! Kan niet wachten om terug te vertrekken. Nu moet ik wel zeggen dat wij absoluut niet mogen klagen als ik terugkijk naar 2017. Zo waren we begin 2017 in Budapest, in juli waren wij in Parijs en in september in Egypte. Zalig gewoon!

We hebben ook gevlogd tijdens ons reisje, dus deze video mogen jullie nog verwachten! Ik moet wel nog wennen om in ’t openbaar tegen een camera te praten, maar dat betert wel, hehe. Ik vind het alleszins persoonlijker dan iPhone Diaries en leuker om naar te kijken. Hopelijk vinden jullie dit ook!

 

Liefs,

Kelsey

Advertenties

Een gedachte over “EGYPTE 2017

  1. Pingback: VLOG #2 – EGYPTE | Kels Who Else?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s