1Oth Anniversary Kiehl’s Antwerp

Processed with VSCO with a5 presetVorige week maandag, 16 oktober 2017, begaf ik me naar de winkel van Kiehl’s in Antwerpen om hun 10e verjaardag te vieren, woehoew! Dankzij @c.est.pr had ik een geweldig event en hier heb ik enkele fotootjes van klaar staan. Kijk je mee?

Processed with VSCO with hb1 preset

Er was echt aan alles gedacht. Party poppers, sparklers, cupcakes (die veel te lekker waren), birthday kaarsjes, lekker fruit… Noem maar op! Het was echt geweldig. Dit zorgde ook direct voor een super aangename sfeer, wat perfect past bij Kiehl’s.

Processed with VSCO with hb1 preset

We kregen ook elk een skincheck en persoonlijk advies. Zo toonden ze ons welke producten van Kiehl’s perfect zouden zijn voor onze huid. Uiteindelijk mochten we 3 producten kiezen. Deze ga ik jullie zeker nog tonen en meer informatie over geven. Ik gebruik ze nu elke dag en ik vind ze G-E-W-E-L-D-I-G! Ik heb een zeer gevoelige huid dus een goed product vinden is best al een opdracht voor mij.

Kiehl’s onderscheidt zich ook van andere skin care producten maar hier vertel ik jullie alles over in mijn post over de producten zelf. Stay tuned! Zeker als je op zoek bent naar goede producten.

Ik had alleszins een super fijn event en ik heb het ook gefilmd! Dus dit en nog zoveel meer zie je snel in één van mijn vlogs! Dus hou mijn youtube-kanaal ook zeker in ’t oog!

 

Liefs,

Kelsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s