MIX. – TEA POT

IMG_3485

Een klein jaartje geleden leerde ik eindelijk thee appreciëren. Nu drink ik het zelfs zéér graag. Zo liep ik afgelopen week het winkeltje MIX. binnen en zag ik deze mooie theepot staan. Ik wou al heel lang een theepot zodat ik niet elke keer opnieuw thee moet zetten.  Want geef toe, niks gezelliger dan ’s avonds een kopje thee (of twee) voor het slapen gaan. Toen ik deze zag wist ik dat hij the one was. Ja hallo, hij is goud?! Lees snel verder voor meer info en foto’s!

IMG_3489IMG_3490

Deze thee pot is dus een setje. Wat het alleen maar leuker maakt. Zo heb je direct een bijpassende tas. En ze staan echt zo leuk samen.

IMG_3493IMG_3495

In het winkeltje stonden 3 varianten: eentje met horizontale streepjes, eentje met ruitjes en dan deze, die ik heb, met bolletjes. Allemaal in dezelfde combinatie van wit met goud. Ik kon eerst echt niet kiezen maar ik vond deze toch het meeste ik. Voor mij is het ook echt de perfecte grootte, er komen twee goed gevulde tassen uit één volle pot.

Ik ben echt super blij met mijn aankoop en ik drink al een hele dag uit deze theepot, oopsie. Deze vind je voor slechts €19,95 in het winkeltje MIX. (adres onderaan). 

Liefs,

Kelsey

 

Adres MIX.:
Stationsstraat 71
9100 Sint-Niklaas

Facebookpagina MIX.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s