MAC SUBCULTURE LIP PENCIL

IMG_3461

Natuurlijk weet ik al lang dat het gebruik van een lip potlood onder je lipstick voor een beter effect zou zorgen. Probeerde ik het ooit? Nee. Tot nu. Ik ben helemaal obsessed met de lipstick kleur Faux van Mac. Dus ik trok richting één van de Mac Stores, op zoek naar een lip potlood dat perfect zou matchen met Faux.

IMG_3460IMG_3464

First of all: mission accomplished!

Laten we het eerst even over de look hebben van de lip potloden van Mac. Net zoals bijna alle producten van Mac is de verpakking zwart en zo ook ‘het product’ zelf. Wanneer een merk dit doet ben ik altijd enthousiast aangezien je zo een mooie, classy en cleane look creëert. Dit is ook gewoon eigen aan Mac en dit maakt hen, naar mijn mening, sterk als merk. Natuurlijk ook door het feit dat hun producten gewoon écht goed zijn.

IMG_3465IMG_3468

Dankzij de hulp van één van de visagistes bij Mac, vonden we de perfecte match. Deze Subculture. Subculture is een zachte roze, nude tint met een matte finish. Ik denk dat ik het extra fijn vind dat de meeste lip potloden mat zijn aangezien ze dan zo zeker niet in contrast gaan staan met bijvoorbeeld een lipstick met een shimmer finish.

IMG_3470

Hier zie je de kleur op mijn huid. Ik vind hem echt heel erg mooi. Zelfs zonder een lipstick over gaat hij volgens mij leuk staan. En hij matcht ook echt perfect bij Faux. Zo’n kleurtje dat je gewoon lekker elke dag kan dragen.

IMG_3466

Je krijgt 1,45 g product wat ik best goed vind voor een lip potlood. Nu kan je je afvragen: ‘Uh Kelsey, hoe kan je dat nu weten, je hebt nog nooit eentje gebruikt?’ Correct. Maar je ziet het gewoon aan het potlood, het is langer dan de meeste lip potloden. Ik denk dus dat ik al serieus mijn best ga mogen doen om dit volledig opgebruikt te krijgen. But: challenge accepted 😉 

Dit lip potlood kost €17 en vind je hier! Moest je interesse hebben om dezelfde combo als mij te gebruiken, dan vind je Faux hier! En Faux kost €19,50.

Liefs,

Kelsey

Advertenties

2 gedachten over “MAC SUBCULTURE LIP PENCIL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s