ZAFUL – TURTLENECK CROPPED CABLE KNIT SWEATER

IMG_3817

Afgelopen week heb ik enkele zeer (!) leuke items van Zaful ontvangen! Ik kreeg verschillende stuks van de nieuwe herfst- en wintercollectie. Ik ga nog een YouTube-video opnemen waarin ik jullie alles vertel over de items en ze dus review. Ook zal ik jullie helemaal uitleggen waarom ik wél fan ben van de webshop. So stay tuned!

Vandaag toon ik jullie het eerste item: deze cropped sweater. Ik heb heel veel foto’s klaar staan dus lees snel verder!

IMG_4059IMG_3826IMG_3798IMG_3813collageIMG_4058IMG_3802IMG_3787

Ik combineerde de sweater met mijn zwarte broek van Zara. Ik vind het super leuk samen staan omdat de broek de perfecte hoge taille heeft voor de lengte van deze cropped sweater. De trui zelf is heel warm dus het is perfect te doen met mijn leren vestje erover heen.

IMG_3875

De trui vind je hier! Maar be prepared, er komen nog heel veel nieuwe items aan. En natuurlijk ook nog een YouTube-video!

Liefs,

Kelsey

 

Deze post is in samenwerking met Zaful.com

Advertenties

2 gedachten over “ZAFUL – TURTLENECK CROPPED CABLE KNIT SWEATER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s