ZAFUL – Open Front Textured Waterfall Waistcoat

IMG_3977

Vandaag heb ik het tweede item, dat ik van ZAFUL kreeg, voor jullie klaarstaan. Benieuwd naar deze waist coat? Lees dan zeker verder!

IMG_3975IMG_3976

Het is dus een soort bodywarmer maar dan niet in jas-vorm. Hij heeft de textuur van een schapenvel maar is natuurlijk (!) niet echt. Ik vind het wel leuk staan als extra bij je outfit. Zeker als dit jouw stijl is.

Ik combineerde hem met mijn lichtblauwe trui van Primark. Deze vind ik ook echt geweldig! En ik vind de kleuren heel mooi samen staan. Om het toch nog net wat meer mijn stijl te maken, combineerde ik de bovenstukken met een zwarte jeans met scheuren aan de knie. Ook deed ik mijn nieuwe zwarte booties van Loavies aan.

De waistcoat vind je hier! En is momenteel zelf in SALE!

Liefs,

Kelsey

 

Deze post is in samenwerking met Zaful.com

Advertenties

2 gedachten over “ZAFUL – Open Front Textured Waterfall Waistcoat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s