ZAFUL – LIGHT BLUE TRENCH COAT

IMG_4026

Eén van mijn favorieten, van de stuks die ik van Zaful kreeg, is zonder twijfel deze trench coat. Ik vind de kleur echt heel erg mooi. En de fit ook! Benieuwd naar meer foto’s en info? Lees dan snel verder!

IMG_4027IMG_4133IMG_4024

De trenchcoat is dus in een lichte blauwe kleur wat ik heel mooi vind in combinatie met zwart en goud. Hij is uit een luchtige stof gemaakt dus ik zou hem eerder weghangen tot het weer hier in België het terug toelaat om zoiets luchtigs te dragen. Hij is momenteel ook in SALE (yessss)! Deze trenchcoat is voor zo een goedkope prijs, hij kost namelijk slechts €17,39, zeer goed afgewerkt. Ik heb niet het gevoel dat de knoppen er elk moment kunnen afvallen of dat er zomaar een scheur in kan komen. Hij voelt echt heel goed en best kwaliteitsvol aan.

Ik ben alvast heel erg blij met deze trenchcoat! Wil jij hem ook? Dan vind je hem hier!

 

Liefs,

Kelsey

 

Deze post is in samenwerking met Zaful.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s