Koffie & taart in een container?!

IMG_4669

Ik was één van de gelukkige winnaars die dankzij Soep&Zoet (en nog vele anderen) gezellig een stukje taart mocht gaan eten met een tasje koffie. Maar… In een container!

Voor wie mijn blog volgt, mij op Instagram volgt of mij gewoon écht kent, weet dat Soep & Zoet mijn favoriete adresje is! By far… 😀 Alles is er zo heerlijk en er hangt telkens zo’n gezellige vibe! Nu hebben ze samen met AnteVan PoeckDe Ruyte Kappers en Pand Zestien een container geplaatst middenin de Stationstraat in Sint-Niklaas. Hier organiseren ze om de beurt een leuke activiteit. Zo mocht ik dus samen met een vriendin een stukje taart gaan eten in deze container.

IMG_4676

Dit concept heet Hygge.

IMG_4670De dag kon niet perfecter en gezelliger zijn aangezien de eerste sneeuw juist viel. Lekker cosy binnen in de container én een mooi uitzicht! De container zelf was ook heel gezellig ingericht. Er stond zo ook een kerstboom met alles er op en er aan!

IMG_4686

Over de taart en de koffie moet ik (natuurlijk) niet veel meer zeggen want dit is gewoon altijd dik in orde. En altijd picture perfect bij Soep&Zoet! ❤

IMG_4688

Kijk maar naar deze details… Mhhh.

IMG_4596

Dit is het outfitje dat ik droeg. Ik was op slag verliefd toen ik dit rokje zag van Loavies! Maar jammer genoeg was dit rokje wekenlang uitverkocht… Toen ik eindelijk een mailtje kreeg dat hij terug in stock was, twijfelde ik geen seconde. Bovendien is hij in het echt nog mooier dan ik had verwacht! Echt een nieuwe favoriet ❤

Ook mijn trui is nieuw. Deze is van H&M & in mijn ogen dé perfecte sweater. De nek komt iets hoger en hij is uit zo’n zalige stof gemaakt. Ook de fit is perfect voor mij en de kleur match goed met mijn haar vind ik.

Mijn (ook vrij) nieuwe laarsjes van Loavies eronder aan & ready to go! Ik had echt zo’n gezellig dagje met vriendinnetje, Kyara! Nog eens dikke merci aan alle zaken voor de gezellige namiddag ❤

 

Liefs,

Kelsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s