ZAFUL – CAMEL COAT

IMG_4011

Hi there! Long time no see. Mijn examens zijn (eindelijk) gedaan en ik ben super gemotiveerd om het bloggen terug op te nemen. Ben helemaal klaar om terug alles wat me bezig houdt met jullie te delen! Zo hebben jullie nog enkele stuks te goed die ik van Zaful kreeg. Waaronder mijn favoriete jas van het moment. I mean, ik draag hem bijna elke dag! Benieuwd? Lees dan snel verder!

IMG_4014

Deze jas is een lang model. Iets waar ik met mijn 1m64 toch elke keer met moet opletten. Maar ik vind dat deze echt niet stoort! Ik vind hem gewoon geweldig. Hij heeft een camel kleur en is zeer goed afgewerkt. Zeker voor zo een goedkope prijs! Hij valt mooi en is bovendien nog eens super warm. Win win!

IMG_4130PANTS – PULL&BEAR // T-SHIRT – H&M // COAT – ZAFUL // SHOES – LOAVIES

Ik vind hem zo leuk staan dat ik hem letterlijk met alles kan combineren. Dat maakt hem voor mij de perfecte jas.

IMG_4020

Er zijn ook 2 knoppen aan dus je kan hem sluiten als je dit liever hebt. Hij sluit dan niet volledig maar zeker genoeg om het lekker warm te hebben.

Ik ben zeer verrast van de kwaliteit van deze jas. Hij was dan ook instant mijn favoriet voor dit seizoen. Nu mijn examens klaar zijn, heb ik ook eindelijk de ‘Zaful-video’ kunnen opnemen met alle informatie die je zou willen/moeten weten. Stay tuned!

Wat vind jij van deze jas? Je vindt hem hier!

Liefs,

Kelsey

Advertenties

2 gedachten over “ZAFUL – CAMEL COAT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s