NEW PHONE + NEW CASE!

IMG_4736

Tijdens mijn examens is er nog iets super tofs gebeurd! Ik heb namelijk een nieuwe gsm gekocht! Ik kocht de iPhone 7 plus. “Kelsey, waarom niet direct de 8 plus?” Ze vertelden me dat er bijna geen verschil zit op deze twee modellen behalve dan het gigantische prijsverschil, haha! Dus de 7 plus it is en ik ben er super tevreden mee! Natuurlijk hoort hier ook een nieuw hoesje bij. En oh my, ben er verliefd op!

IMG_4740IMG_4744

Ik heb de zwarte iPhone 7 plus trouwens. Het hoesje komt van Case Company. Voor degenen die dit niet kennen: het is een website vol leuke hoesjes voor bijna elk type gsm maar hiernaast kan je ook je eigen hoesje ontwerpen. Dit doe je door zelf bijvoorbeeld een foto te uploaden of je kan ook je eigen tekst zetten op een design van Case Company. Wat je zelf maar wil! Ik ben al heel lang gek van deze achtergrond met gouden bladeren. Ik heb deze op We Heart It ooit eens gevonden, denk ik. Dit leek me dan ook perfect voor op een telefoonhoesje met dan de naam van mijn blog erop. Et voilà!

IMG_4746

Hier zie je het design wat meer in detail. Ik ben er echt zo blij mee! Mijn telefoonhoesje op mijn vorige telefoon was ook van Case Company, gekregen van beste vriendinnetje Chloé. Daardoor wist ik dus al dat de kwaliteit van Case Company heel goed is, iets wat suuuuper belangrijk is wanneer je een telefoonhoesje aankoopt. Ik twijfelde dus geen seconde om nu zelf bij  Case Company te bestellen.

Mijn hoesje kwam uiteindelijk op ongeveer €16 aangezien ik de ‘soft cover’ heb. Ik vind dit nog iets veiliger dan een harde cover. Dit is een hele goede prijs, toch? De verzendkosten zijn dan ook nog eens gratis. Maar ik koos toch voor de ‘Express levering’ aangezien je hierbij een tracking code krijgt en anders niet. Dan betaal je voor je verzending €2,95, wat nog steeds heel goed meevalt.

Ik ben alvast zeer tevreden van mijn nieuw toestel en hoesje. Wat vind jij van dit ontwerp?

Liefs,

Kelsey

 

Advertenties

4 gedachten over “NEW PHONE + NEW CASE!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s