ZAFUL – KNITTED CARDIGAN

IMG_3983

Oh ja, ook vandaag heb ik een item van Zaful voor jullie klaar staan. (Can’t get enough…)

Afgelopen woensdag, 7 februari 2018, plaatste ik dé video online waarin ik jullie alles vertel over mijn ervaring met Zaful, jullie alle stuks toon en jullie mijn eerlijke mening geef. Mocht je hem gemist hebben, je vindt hem hier!

IMG_3985

Vandaag toon ik jullie dus deze cardigan van Zaful. Hij is in een beige/camel kleur met witte en zwarte strepen, zowel op de lengte als op de mouwen. Hij zit echt super comfy en staat ook wel leuk vind ik. Ik ben slechts 1m64 dus ik moet wat opletten met langere kledingstukken maar toch stoort het niet bij deze cardigan, vind ik!

IMG_3984CARDIGAN – ZAFUL // T-SHIRT – H&M // JEANS – PULL&BEAR // SHOES – LOAVIES

Benieuwd naar nog veel meer info over deze cardigan en naar alle andere stuks? Vergeet dan zeker niet een kijkje te nemen naar de video!

Wat vind jij van deze cardigan? Je vindt hem hier!

Liefs,

Kelsey

Advertenties

4 gedachten over “ZAFUL – KNITTED CARDIGAN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s