Super dunne iPhone hoesjes! – Gustaav review

IMG_1800_Facetune_07-03-2018-16-09-32

Onlangs kreeg ik een mailtje of ik interesse had in het testen van dit superdunne hoesje. Een hoesje dat mooi de vorm van mijn gsm zou behouden. Euhm… Yes, please! Vandaag vertel ik jullie alles hierover en wat ik er van vind.

Het merk van het hoesje is Gustaav. Een bedrijfje dat ontstaan is door een probleem waar ze zelf vaak op botsten. Ze wouden hun iPhone namelijk van de nodige bescherming voorzien maar tegelijkertijd niet met een dik hoesje het mooie model verpesten. Zo kwamen ze bij het idee om deze super dunne hoesjes te ontwerpen die niks veranderen aan de esthetiek van je iPhone.

Klinkt goed, toch? Ik was dus zeer benieuwd. Ik kreeg het zwarte hoesje voor mijn iPhone 7 Plus opgestuurd en ik was op slag verliefd. Mijn telefoon zag er onmiddellijk zo mooi uit. Je voelt en ziet ook dat het hoesje van goede kwaliteit is. Niet onbelangrijk natuurlijk.

Het hoesje beschermt tegen krassen en deuken. Dus niet tegen een val. Dit heb ik jammer genoeg op een heel pijnlijke manier zelf mogen ondervinden. Scherm helemaal kapot.

Ondanks dit zou ik het hoesje zeker en vast aanraden omdat het wel echt goed beschermt tegen krassen en ik graag nieuwe, opkomende bedrijfjes steun. Als je nu van jezelf weet dat je telefoon altijd veilig is in je handen, dan is dit hoesje ook echt iets voor jou. Ik ga het zeker nog heel veel dragen maar ongelukken gebeuren nu eenmaal. Zo lieten ze me ook weten dat ze screenprotectors aan het ontwikkelen zijn zodat ze echt alle mogelijke gevaren kunnen omzeilen. En zoals je op de foto kan zien, het hoesje is echt super dun en heeft gewoon perfect de vorm van mijn telefoon. Wat het wel echt heel erg mooi maakt.

Al hun hoesjes vind je hier!

Liefs,

Kelsey

Advertenties

2 gedachten over “Super dunne iPhone hoesjes! – Gustaav review

  1. Ik ben juist niet tevreden, ik heb mijn telefoon 1 keer laten vallen met een hoesje van Gustaav en mijn telefoon is door het hoesje heen kapot gegaan. Ik heb dit aan hun aangegeven en ze hebben niet eens gereageerd op mijn klacht.

    Like

    • Hi Leoni! Ik heb uiteindelijk net hetzelfde als jou meegemaakt en hun hier duidelijk op gewezen. Ze beweren dat de hoesjes beschermen tegen krassen etc maar dus blijkbaar niet tegen breken, wat voor mij wel vrij essentieel was. Liefs, Kelsey

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s