OUTFIT – LATEX LOVE

IMG_2172

De trend latex, je bent er voor je of niet. Ik vind hem alvast helemaal geweldig! Ik heb nu een rokje én een broek in deze stof. Vandaag toon ik jullie één van mijn favoriete outfits gecombineerd met het rokje. Benieuwd van waar alle stuks komen? Lees dan snel verder!

IMG_2168SWEATER – ZAFUL // SKIRT – H&M // BOOTIES – LOAVIES

Ik vind alle trends die je outfit net wat stoerder maken, echt super tof. Kijk maar naar mijn botjes die ik draag. Nog steeds mijn favorieten! Zij zijn waarschijnlijk de enige die ik zal missen wanneer het zomerseizoen start! 😀 Naast mijn botjes vind ik dus ook deze latex trend geweldig. Sommigen vinden er helemaal niks aan maar ik vind het echt super leuk staan!

Ik combineerde het rokje met een okergele crop trui met brede mouwen. En natuurlijk met mijn geliefde botjes van LOAVIES! Ik vind de combinatie van zwart met okergeel sowieso al heel mooi en ik vind dat het de latex rok net iets zachter maakt.

Wat vind jij van deze outfit en van de trend latex?

Liefs,

Kelsey

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s